sábado, 24 de agosto de 2024

 


Momento del partido.

A pesar del genio de la lámpara, el Nàstic con un partido plano, de exasperante lentitud, huérfano de ideas, sin circulación de balón y al final con jugadores desubicados perdió sus primeros puntos en el Nou Estadi. El genio, Jaume Jardí marcó el gol de la temporada en la primera jornada y anotó otro gran tiro que rozó el poste.  Fue lo único reseñable del encuentro con un equipo falto de ambición frente a un recién ascendido que tocó bien el balón, se pertrechó ordenadamente a pesar de su carencia ofensiva.

A los granas en un campo silenciado por la sanción (creo que exagerada) provocada por la actitud desmedida del anterior presidente contra el colegiado, no pudo tener al jugador número doce para empujar al equipo. Ya escribí en este blog que esta temporada la plantilla en cuanto a calidad y polivalencia estaba un peldaño por debajo.

Frente al Ourense la presión del Nàstic disminuyó su intensidad y en el centro del campo estuvo parco a la hora de manejar los tiempos del partido. Y en la parcela de ataque volvió a denotarse una ausencia clara para generar ocasiones. Los minutos finales rozaron el esperpento táctico: Sanz de central, Nil de extremo, Mario por el centro y Pablo en la banda.

El partido necesitaba rapidez, creatividad y gestar jugadas de uno contra uno. El Nàstic parecía un equipo atribulado, afligido y temeroso.  Sobre el césped daba la impresión que los locales estaban mas nerviosos que los gallegos que estrenaban categoría. Ahora toca esperar la próxima jornada un Sestao que se ha reforzado muy bien.

1x1 Puntuación del 1 al 10

VARO (4): Poco trabajo, la única que fue entre los tres palos se la comió. Falto de reflejos en el gol

POL DOMINGO (6): En defensa estuvo seguro, con sentido de la anticipación, pero en ataque estuvo nublado.

ANTONIO LEAL (5): Vio una amarilla evitable; intentó jugar en largo mal,  Indeciso en alguna jugada.

DUFUR (5): Cumplidor en la marca, tampoco supo jugar el balón. En alguna jugada rozó la falta en zona de peligro.

JOAN ORIOL (3): El gol vino en un error suyo; falto de velocidad, tuvo problemas en frenar al rival.

GOROSTIDI (3): Invisible. Fue incapaz de generar juego y el rival se lo comió en la zona ancha.

OSCAR SANZ (6): Cortó jugadas e intentó iniciar el futbol pero con mucha lentitud. De central cumplió.

VICTOR NARRO (5): Desbordó en un par o tres de jugadas, pero estuvo muy impreciso y precipitado.

JAUME JARDÍ (9): El mejor con diferencia, se inventó las jugadas y marcó un gol para enmarcar. Impecable.

ANTOÑÍN (5):Como delantero debe generar ocasiones y no lo hizo. Se le vio algo nervioso.

PABLO FERNÁNEZ (5): Mas fallón que de costumbre, se aisló en la banda y no creó peligro.

MARC FERNÁNDEZ (-): Mala suerte se lesionó recién ingresado en el terreno de juego.

MARC MONTALVO (6): Le dio otro aire al centro del campo y agarró un buen disparo que salió lamiendo el travesaño.

MARIO RODRÍGUEZ (4): Poco participativo, acabó de delantero centro.

NIL JIMÉNEZ (3): Muy perdido no pudo penetrar por su carril


DANI VIDAL (4): le ganó la partida el técnico rival, no supo rehacer las líneas y no entendimos el posicionamiento del equipo en los últimos minutos.

JORGE TARRAGA LAJARA (9): El colegiado valenciano de 27 años cumple su quinta temporada en la tercera categoría. El gol de Jardí viene de una excelente aplicación de la ley de la ventaja. Su padre Marcelino Tárraga pitó 4 partidos al Nàstin en los noventa.


EL DATO.- El Consejo de la SAD anda dividido. Los que apoyan a Andreu no comulgan con las ideas del sueco Fred Wester. Su concepto de trabajar con ideas actuales y de apuesta de futuro  choca con el inmovilismo del resto del Consejo. Esta situación no ayuda nada al Nàstic y mas con la falta de información y transparencia hacia el socio y accionista.
____________________________________________________________





23 comentarios

Equip sense idees no se si perque els jugadors son mediocres o en Vidal no en sap mes

Reply

Enric, sempre estás critican. I si poses tu diners i primer et fan conseller i despres president? Ets molt pesat

Reply

Han posat diners perque han volgut, ningú els ha obligat.

Reply

Jajaja la directiva ya está nerviosa ? Mal partido y el Orense nos pudo ganar y futbol cero patatero, renovaron al Gorostidi y Nacho y Trigueros a la calle. Borja titular y también lo echan.

Reply

Cada día das más pena y no sabes de lo que hablas eres un pobre ignorante y no te soporta ni tu familia

Reply

Només he pogut veure un resum del partit. El golàs, algunes oportunitats més del Nàstic i una i mitja de l'Ourense. Com bé dius, el nivell de l'equip està un graó per sota del de l'any passat. Si no arriba algun recurs ofensiu que pugi el nivell, serà difícil repetir la temporada anterior

Reply

Creo que es un mal partido y nada más. Es verdad que la plantilla parece un pelo por debajo del que acabó la liga. No entiendo la gente que falta al respeto a Enric, cuando lo que hace es opinar. Con no leer el blog tienen bastante.

Reply

Es duro escribir sin cobrar un euro, verdad Enric? No te has reciclado, pero estás descubriendo cosas nuevas mientras te quedas solo y hundido. Sigue así!

Reply

A l'ultim comentari i a l'altre que menysprea a l'Enric, els hi falta un bull. Es creuen amos i senyors de Tarragona, quina vergonya

Reply

Es una vergüenza que la única voz crítica del Nastic la quieran apagar los que dirigen con pésimo acierto económico deportivo. Cuando se vendan los terrenos y recuperen ( que no regalan nada ) su dinero, adiós muy buenas y sino al tiempo.

Reply

És una pena que no es respecti la llibertat de premsa i opinió. El Sr. Pujol ha demostrat amb escreix la seva professionalitat, honestedat i amor al Nàstic. N’estic segur que els energúmens que l’insulten estan pagat per el Consell. Es pot discrepar, però amb respecte. Gràcies per les seves cròniques, Sr. Pujol. I ja sap: “ladran, luego cabalgamos”

Reply

Gracies per totes les mostres de suport.

Reply

Sincerament el mig del camp va estar molt malament, tindre al supossat fixatge estrella a la banqueta i que no jugui no s’enten. Joan Oriol ja va fallar amb el malaga, l’ultim corner ve d’una acció seva que estava sol i podia enviar la pilota a la platja!. No em tocat tant a l’equip com per a que es veginun equip tant perdut en el primer partit de lliga. Hi han coses que no s’entene i d’altres que no ens expliquen…..
Calen almenys un central un jugador de banda i un davanter…. Donem gràcies si ens porten el davanter…. Deixeu treballar a Pares que ens va fer un tros d’equip l’any passat…. Enguany comencem amb la por i l’ai al cos… partit per guanyar amb autoritat per lo que ens van fer i per qui som…pero res

Reply

Jo també estic cansat de que critiqueu a la persona que més sap del nàstic, dos si l'equip està per sota o veurem d'aqui 5 partits , 3 el senyor Pujol només diu que el SUEC te una filosfia que li ha funcionat a la vida privada i més d'un que està al consell no li deu arribar a la sola de la sabata i tres la filosfia del SUEC es som un club modest/ pobre doncs fomentem la cantera i si van sortint jugadors i vas venent podràs fer un equip amb projecció i potent I NO COM CADA ANYS QUE FITXEM 10 O 12 JUGADORS I NO APORTA RES

Reply

Paradox l'empresa del Sr Wester val uns 1 mil tres-cents milions d'euros. ( 1.300.000.000 € )
Mmmm no se si cal dir res mes

Reply

Em sembla molt injust el comentari de les 1.30 criticant Oriol "que ja va fallar smb el Màlaga" despejant malament quan estava sol. Senyor, quan estàs al ginal d'una prórroga i pirtes 127'de joc i 70 amb un home menys, l'estat fisic de cansament extrem et fa ser imprecís i cometre errades. Això s'ha vist en moltissims partits amb prórroga. Si en Joan tenia un cansament extrem i va errar, va ser perqué s'havia deixat tot al camp.

Reply

A veure l'Enric no es l'únic crític a Tarragona. En Toni Pinilla i Carles Cortes a la Radio ciutat de Tarragona també ho diuen clar. Wester serà el president i l'actual directiva son cadávers
o perque no soni tant fort, fruita madura. Lo del suec sona malament pero s'emportarà la direcció del club abans que després. Nomes un ascens inmediat podría canviar el rumb que ara sembla que es cap a Estocolm. Fabregas pot presumir com a Presi interi i poc mes. Andreu ha fet molta feina durant 20 anys, pero es l'hora dels adeus. L'accionariat a final de 2025 farà president al Frederick ( be maxim accionista i tallarà el bacalla ). Adeu Andreu i gràcies per tot !

Reply

A tots aquells q falteu al respecte a l,enric,..deixeu-me dir que sou uns pobres homes/dones q no sabeu de que va això del nastic. Ni esta sol ni enfonsat,...vosaltres sou uns arreplegats que us veneu per una invitació q després reveneu a qualsevol,....feu molta pena

Reply

Tens tota la rao Enric i parlo del partit que va ser dolent de nassos. Porter va cantar al gol. Defensa amb dubtes. Migcamp sembla mes una part de la defensa, no hi ha cap jugador qie aporti joc, nomes correr i correr. I falta un devanter amb gol i no crec que aquest Antoñito ho sigui, l'any passat va fer 3 al Lugo, que com ha dit algú, va fer mala campanya i ara te mig equip al Nastic

Reply

El davanter ja el tenim es diu Fdez, pero quasi sempra está als extrems i mitg del camp desgastanse fisicament, cal que el desgast el faci un altre i ell al area arrastran a dos centrals rivals. L'any pasat també vaig criticar el mateix pero no canvia.

Reply

Jardi puede meter 10 este año y Pablo 7-8. Cualquier delantero centro joven servirá. Nuestra carencia está en que nos falta un director de orquesta pero eso a Dani Vidal se la trae al pairo

Reply

Portem Biel Vicens un nano amb 20 anys que ve de no jugar prácticament l'ultim any per lesió i ens carreguem Marc Alvarez un jugador de banda de la casa perque ha estat lesionat i li fan falta partits. Semblem tontos i no ens sobra la pasta

Reply